Розумний соковитиская преміум класу HEALTHFRIEND SMART JUICER MOTIV1

Kuvings
22900,00
грн.

⦁ Професійний 


Соковитискач преміум-класу – Ваш персональний тренер та помічник у контролі над здоров'ям.

Призначення: техніка для дому, фітнес-центрів, барів.

Тип: шнекова, вертикальна

Швидкість віджиму: 60 об/хв.

Потужність: 240W

Напруга: AC220-240V, 50/60Hz

Габарити соковитискача: 175x255x457 мм

Вага: 7,1 кг

Ємність: 460 ml

Час безперервної роботи: 30 хвилин

Матеріали: Ultem, Tritan, ABS, PC (ulten auger tritan)

⭕ Детальні характеристики
⭕ Переваги
⭕ Відео про товар

⭕ Детальні характеристики

Аналіз типу тіла за допомогою перевірки 7 складових Легка та проста перевірка здоров’я

Використовуючи аналізатор складу тіла, встановлений у соковитискачі, ви можете виміряти 7 ключових показників: маса тіла, жирова маса тіла, м’язова маса, кількість води в організмі, кількість мінеральних речовин, індекс маси тіла (BMI) та швидкість основного обміну речовин (BMR).


Надання індивідуального рецепту 1: 1

Індивідуальний рецепт, що відповідає саме Вашим показникам здоров’я


Мультифункціональність 3 в 1

Мультифункціональний соковитискач 3 в 1 (соки, сорбети, смузі). Прилад можна використовувати для виробництва соків, морозива та коктейлів. Використовуйте спеціальні насадки для смузі та пюре або для десертів та сорбетів для отримання бажаного результату.

HealthFriend Smart Juicer MOTIV1 підбирає індивідуальний рецепт свіжого соку для вашого складу тіла відповідно до аналізу типу тіла, а не просто сік, який підійде будь-кому. Спробуйте сік, приготований за індивідуальним рецептом – від інгредієнтів до способу приготування.


Індивідуально розроблена програма тренувань

Неправильна техніка виконання вправ може призвести до травмування. Виберіть правильний рівень для фізичних навантажень, залежно від стану здоров’я. Тренер HealthFriend Smart Juicer пропонує вам відео тренувань відповідно до ваших показників. Наприклад, розтяжка, аеробні вправи, тренування з обтяженнями, вправи на свіжому повітрі тощо.

⭕ Переваги


1 Персональний менеджер здоров'я

Постійно керуйте станом свого здоров'я, стежте за досягненням вашої мети, рівнем жирової тканини, жирової маси, м'язови маси і т.д.



2 Краса та дієта

Просто перевірте різні рецепти соків на теми: дієта, детокс, краса та антиоксиданти – і, використовуючи спеціальну функцію пошуку, знайдіть свій улюблений рецепт.



3 Натуральний сік

Посилений гвинт Ultem повільно тисне на фрукти та овочі, а не подрібнює інгредієнти за допомогою високошвидкісних лез. Так ми отримуємо натуральний екстрактний сік, зводячи до мінімуму руйнування поживних речовин.



4 Стабільна структура

Ергономічний сучасний дизайн для легкого застосування та тихої роботи.



5 Унікальний широкий 82-мм жолоб для подачі овочів та фруктів

Широкий жолоб соковитискача дозволить Вам легко і без попередньої підготовки зробити свіжий фреш із цільних овочів, фруктів, листових та зелені.



6 Smart cap

Спеціальна насадка для носика запобігає утворенню крапель, дозволяє легко приготувати сік, допомагає швидко очистити соковитискач.

⭕ Відео про товар

Made on
Tilda