Шнековий соковитискач з широкою горловиною WHOLE SLOW JUICER B 7200/B 1700

Kuvings
15200,00
грн.

⦁ Побутовий 



Шнековий соковитискач KUVINGS  B 7200/B1700 для домашнього використання.

Призначення: домашнє користування

Тип: шнекова, вертикальна

Швидкість віджиму: 60 об/хв.

Потужність: 240W

Напруга: 120V

Габарити соковитискача: 229 x 210 x 450 мм

Вага: 6,7 кг

Ємність: 400ml

Час безперервної роботи: 30 хвилин

Матеріали: Ultem, Tritan, ABS, PC

Горловина для подачі: діаметр 76 мм

⭕ Детальні характеристики
⭕ Переваги
⭕ Відео про товар

⭕ Детальні характеристики

Запатентована технологія JMCS

Перший у світі шнековий соковитискач холодного віджиму з широкою горловиною, інноваційним шнеком та ULTEM. Ефективно віджимає абсолютно всі інгредієнти та виготовляє на 100% натуральні соки, смузі, коктейлі, горіхове молоко, максимально зберігаючи усі поживні речовини.


Кришечка Smart Cap

Соковитискач Kuvings B1700 оснащений спеціальною кришечкою Smart Cap, яка допомагає вам у приготуванні змішаних соків. Smart Cap має функцію “анти крапля” – це дозволяє утримувати абсолютно весь сік всередині соковитискача, ретельно перемішуючи вміст.


Мультифункціональність 3 в 1

Мультифункціональний соковитискач 3 в 1 (соки, сорбети, смузі). Прилад можна використовувати для виробництва соків, морозива та коктейлів. Використовуйте спеціальні насадки для смузі та пюре або для десертів та сорбетів для отримання бажаного результату.


Оновлена конструкція шнека

Оновлена конструкція шнека для найкращої переробки волокнистих фруктів та овочів: білої та червоної капусти, шпинату, селери, порею тощо. При цьому зведене до мінімуму навантаження на шнек і м’якоть залишається під ним, що полегшує приготування соку.


Очищення при увімкненому двигуні

Kuvings – один з тих шнекових соковитискачів, який можна очищати водою при включеному двигуні – без розбирання. Цією унікальною перевагою зручно користуватися, коли необхідно вичавити сік із різних продуктів, один за одним, щоб їх смаки та кольори не змішувалися. До речі, таке проміжне “промивання”, після закінчення роботи полегшує кінцеве очищення всіх частин пристрою.

⭕ Переваги


1 Ергономічність

Компактний дизайн, завдяки якому прилад займає менше місця. Напівпрозорий жолоб завантаження дозволяє спостерігати процес приготування соку.



2 Свіжий сік

До 95% більше вітамінів, мінералів та ензимів зберігається. Користь соків у кілька разів вища, ніж від звичайних соковитискачів.



3 Очищення

Очистити залишки макухи не складе труднощів. Закріпіть на ситі кільце для очищення та повертайте їх у протилежні сторони.



4 Зручність

Клапан Smart Cap запобігає протіканню соку та допомагає змішувати соки з кількох інгредієнтів.



5 Безпека

Система збирання Safety-Lock дозволяє соковитискачу працювати тільки якщо основні компоненти зібрані правильно.



6 Тиша

Завдяки інноваційному низькошвидкісному двигуну соковитискачі Kuvings виробляють менше шуму та вібрації.

⭕ Відео про товар

Made on
Tilda